Waterleidingsprinkler in beeld

Michael Steffens wordt geïnterviewd door Liselotte de Groot

Michael Steffens wordt geïnterviewd door Liselotte de Groot, een van de presentatoren van Woontips

Vandaag zijn er filmopnamen gemaakt van de waterleidingsprinkler. Michael Steffens presenteerde deze innovatieve vinding in het RTL programma WoonTips.

Woontips is het inspirerende en sfeervolle woonprogramma op RTL4. In het programma worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belicht. Zowel in het huis als om het huis. WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen op het gebied van interieur tot aan exterieur en van de gehele leefomgeving tot aan de financiële situatie.

In alle afleveringen staan optimaal leefgenot en slimme keuzes omtrent het wonen centraal. Dat de waterleidingsprinkler een slimme keuze is om een woning brandveilig maken weten we natuurlijk al. Tijd om heel Nederland hiervan te overtuigen.

Het item met de waterleidingsprinkler zal uitgezonden worden op 18 maart a.s. op RTL4.  WoonTips is wekelijks te zien op zaterdag van 16:00 tot 16:30 en op maandag (herhaling) van 14:00 tot 14:30 bij RTL4. Daarnaast zijn alle afleveringen terug te kijken op www.rtlxl.nl.

Nederland brandveilig maken
Dat is de ambitie van Waterleidingsprinkler.nl. We vinden dat de brandveiligheid van kantoor-gebouwen, woningen en zorginstellingen beter kan en beter moet. Want nog altijd komen jaarlijks veertig tot zestig mensen om door brand en loopt de schade in de honderden miljoenen euro’s.

Veilige woning: een gerust gevoel
Veel woningen zijn slecht beveiligd bij brand. Er is misschien een rookmelder en een branddeur, maar geen blusinstallatie. Dankzij de waterleidingsprinkler is het nu mogelijk om eenvoudig en zonder al te hoge kosten de veiligheid op een hoger plan te brengen.