BAM voorziet appartementencomplex Haren van woning-sprinklerinstallatie

Stichting Woonborg heeft BAM Bouw en Techniek de opdracht gegund voor het ontwerpen en aanleggen van een woning-sprinklerinstallatie in een appartementencomplex in Haren. De 42 appartementen en verschillende algemene ruimtes worden voorzien van een installatie met uitmelding naar een particuliere alarmcentrale. Door de aanleg van de sprinklerinstallatie voldoet het gebouw aan de veiligheidseisen van de gemeente en brandweer.

Nog dit jaar zal de engineering van het project worden uitgevoerd. In deze fase wordt ook het onderhoudscontract opgesteld, in overleg met de opdrachtgever. Begin 2018, en zo mogelijk nog eind 2017, start de realisatie. In maart 2018 wordt de installatie opgeleverd.

appartementencomplex Woonborg Haren