Waterleidingsprinkler.nl aanwezig bij Brandveilig leven Innovatie Event

Tijdens het Brandveilig leven Innovatie Event, dat 15 september in Oefencentrum Crailo plaatsvindt, geeft Waterleidingsprinkler.nl diverse demonstraties. Het event geeft in het bijzonder aandacht aan de problematiek rond vergrijzing en brandveiligheid. Een thema waar de waterleidingsprinkler prima in past

Kwetsbare groepen

Het is vanzelfsprekend van belang om ieder brandje zo snel mogelijk de kop in te drukken.  Dit is voor sommige groepen extra van belang, om persoonlijk letsel te beperken.

Ouderen zijn extra kwetsbaar bij brand, omdat ze vaak minder mobiel zijn. We weten dat langer thuis blijven wonen eisen stelt aan de woning. Bij woningaanpassingen is brandveiligheid een belangrijk aspect.  In verzorgingstehuizen, serviceflats en woonunits voor 50-plussers is dan ook extra aandacht nodig voor de brandveiligheid. Dankzij de waterleidingsprinklers is het nu mogelijk om eenvoudig en zonder al te hoge kosten de veiligheid op een hoger plan te brengen.

Demonstraties

Tijdens het event van Brandweer Nederland staan de mensen achter Waterleidingsprinkler.nl voor u klaar om u alle ins and outs over de waterleidingsprinkler te laten zien. Naast het systeem en aanvullende informatie, is het ook mogelijk om in een nagebouwde situatie de werking van de sprinkler te zien. In de middag zullen de sprinklers 2x geactiveerd worden.

Meer informatie over en het dagprogramma van het Brandveilig leven Innovatie Event kunt u vinden op www.brandweernederland.nl. Wilt u meer weten over de waterleidingsprinkler, kijk dan op www.waterleidingsprinkler.nl.

Brandveilig leven Innovatie Event